Nieuws

Nieuws 15/07/2023

Handwerk puur!

In een tijd waar alles wordt overgenomen van digitale-wifibestuurde machines houden wij vast traditioneel handwerk. En handgemaakt product blijft voor ons en onze klanten een duurzaam aanschaf wat over generaties mee gaat!

Nieuws 19/01/2021

Taalstageplek bij Spehrholz

Dit is Ahmed uit Syrië, hij loopt bij ons taalstage voor 6 maanden om snel in het Nederlandse bedrijfsleven aan te kunnen sluiten.

Nieuws 08/10/2019

Bedrijfsbezoek van 40 kinderen!

Hoe leuk is het kinderen enthousiast te maken om met hun handen te werken! 4 Oktober was de eerste Maas en Waalse techniekdag in de regio! Het is belangrijk om kennis door te geven!

Nieuws 11/03/2019

Wachtkamermeubels gemaakt van SpehrHolz

Deze wachtkamermeubels zijn pas geleden geplaatst in het AMC-Ziekenhuis te Amsterdam. Voor meer informatie over het meubel kijkt u onder Doodledoc! Spehrholz heeft een herontwerp gemaakt om het meubel leuk en betaalbaar houden!

Nieuws 01/09/2018

Op dit moment zijn wij bezig met een prototype van een DJ-meubel

Spehrholz is bezig met een prototype van een luxe DJ-meubel voor thuis. Geen meubel om mee te gaan touren maar om privé te gebruiken. Alles zit erin! Plek voor platenspelers, mengpaneel, versterkers en verlichting! Een deksel dat alles kan afsluiten en het prachtige houtfineer maken het straks helemaal uniek en compleet. Binnenkort meer over de… Verder lezen »

Nieuws 21/06/2018

Onze workshop Snijplank maken is terug!

Geef je nu op voor onze workshop Snijplank maken, vanaf september elke eerste zaterdag van de maand in onze werkplaats in Heerewaarden, vlakbij Dreumel. Aanmelding kan alleen per groep (3 tot 5 deelnemers). Vanaf 9 tot 5 uur ‘s middags gaan we samen snijplanken maken. Een bijzondere kopshoutsnijplank vergelijkbaar uit die van de video of… Verder lezen »